Nemelzhladu
Jídelníček

Jídelníček

20. 1. 2025 – 24. 1. 2025

Jídelní lístek - Nízkosacharidový

PONDĚLÍ

Snídaně: Vaječná omeleta se špenátem a sýrem, žitný chléb
1,3,7
Oběd: Rozlítaný španělský ptáček, květáková rýže
3,7
Večeře: Salát s mozzarellou, rajčaty a bazalkou
7

ÚTERÝ

Snídaně: Domácí játrová paštika, žitný chléb
1,3,7
Oběd: Cuketové placky, uzené maso a kysané zelí
1,7
Večeře: Losos se zeleninou
4,5

STŘEDA

Snídaně: Chia puding s ovocem
7,8
Oběd: Krutí rolka se sušenými rajčaty a zeleninové hranolky
7,9
Večeře: Hráškový krém
7

ČVRTEK

Snídaně: Obložená miska – šunka, hermelín, zelenina, žitný chléb
1,3,7
Oběd: Pečené kuře se zeleninou
7
Večeře: Cuketové špagety s kuřecím masem a slaninou
7

PÁTEK

Snídaně: Mléčné řezy s tvarohem
3,7
Oběd: Krůtí karbanátky, dýňové pyré
7
Večeře: Kuřecí směs se salátem
7
#nemelzhladu

Seznam alergenů

1. obiloviny obsahující lepek, pšenice, žito, špalda

1. obiloviny obsahující lepek, pšenice, žito, špalda

2. Korýši a výrobky z nich

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Jádra podzemnice olejné(arašídy) a výrobky z nich

5. Jádra podzemnice olejné(arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich

7. Mléko a výrobky z něj

7. Mléko a výrobky z něj

8. Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy,kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

8. Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy,kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9. Celer a výrobky z něj

9. Celer a výrobky z něj

10. hořčice a výrobky z ní

10. hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg

13. Vlčí bob a výrobky z ně

13. Vlčí bob a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich

14. Měkkýši a výrobky z nich