Jídelníček
20. 1. 2025 – 24. 1. 2025
Jídelní lístek - Normal
PONDĚLÍ
Snídaně:
Vaječná omeleta se špenátem a sýrem, žitný chléb
1,3,7
Oběd:
Rozlítaný španělský ptáček, rýže
1,3,7
Večeře:
Salát s mozzarellou, rajčaty a bazalkou, těstoviny
1,7
ÚTERÝ
Snídaně:
Domácí játrová paštika, žitný chléb
1,3,7
Oběd:
Bramborové placky, uzené maso a kysané zelí
1,7
Večeře:
Losos s kuskusem
1,4,5
STŘEDA
Snídaně:
Chia puding s ovocem
7,8
Oběd:
Krutí rolka se sušenými rajčaty a batátové hranolky
7
Večeře:
Hráškový krém
7
ČVRTEK
Snídaně:
Obložená miska – šunka, hermelín, zelenina, žitný chléb
1,3,7
Oběd:
Pečené kuře se zeleninou, brambor
Večeře:
Špagety s kuřecím masem a slaninou
1,7
PÁTEK
Snídaně:
Kakaové řezy s tvarohem
3,7
Oběd:
Krůtí karbanátky, batátové pyré
7
Večeře:
Kuřecí směs s pohankou
1,7
#nemelzhladu
Seznam alergenů
1. obiloviny obsahující lepek, pšenice, žito, špalda
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Jádra podzemnice olejné(arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj
8. Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy,kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z něj
10. hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg
13. Vlčí bob a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich