Jídelníček
13. 1. 2025 – 17. 1. 2025
Jídelní lístek - Nízkosacharidový
PONDĚLÍ
Snídaně:
Frittata
1,3,7
Oběd:
Kung pao, květáková rýže
5
Večeře:
Trhané krůtí maso, zelenina, dresing
7
ÚTERÝ
Snídaně:
Pečený tvaroh s čokoládou
3,7
Oběd:
Cuketové špagety s hovězím masem
1,7
Večeře:
Pečená treska s hráškem a rajčetem, mrkvové hranolky
4
STŘEDA
Snídaně:
Tvarohová pomazánka, žitný chléb
1,7
Oběd:
Omeleta s kuřecím masem, zelenina
3
Večeře:
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
3,9
ČVRTEK
Snídaně:
Volská oka se slaninou, hermelín, žitný chléb
1,3,7
Oběd:
Zapečené kuřecí maso s brokolicí a sýrem
3,7
Večeře:
Salát s tuňákem a vejcem
3,4
PÁTEK
Snídaně:
Palačinky se smetanou a ovocem
1,3,7
Oběd:
Knedlo, zelo, vepřo
Večeře:
Pečené kuřecí stehno a pečený květák
#nemelzhladu
Seznam alergenů
1. obiloviny obsahující lepek, pšenice, žito, špalda
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Jádra podzemnice olejné(arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj
8. Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy,kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9. Celer a výrobky z něj
10. hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg
13. Vlčí bob a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich